Aafrika angersäga krõbedas kookosepaneeringus

Vaja läheb: (2-3 inimesele)
500g angersäga nahata fileed
½ tl soola
Santa Maria Chili Explosion (valikuline) maitse järgi
½ pakki Tempura paneerimisjahu
1 pakk kookoshelbeid
1 l toiduõli

Valmistusõpetus:
Lõika kala filee meelepärasteks ( 2*3 cm) kuubikuteks. Lisa sool ja maitseaine. Sega korralikult läbi. Lisa Tempura jahule külma vett ja sega korralikult läbi. Teisele taldrikule pane valmis kookoshelbed paneerimiseks. Kuumuta õli fritüürimiseks. Kui õli on piisavalt kuum. Kasta kalatükid veega segatud Tempura jahu segusse ja seejärel kookoshelbe taldrikusse ning vaata, et kalatükk, saaks ühtlaselt kookoshelvestega kaetud. Seejärel pane see ettevaatlikult kuuma õlisse ja tee teiste kalatükkidega samamoodi. Küpseta kuni kuldpruun. Pane majapidamispaberile nõrguma. Serveeri koos magushapu aasia kastme või muu meelepärase roa kõrvale. Soovitus: kalatükke ei maksa väga suureks ja paksuks jätta, muidu jäävad seest tooreks!